Centre închirieri auto

    Avem pentru tine centre de inchirieri auto in principalele orase din Romania.

    Bucurestiul, ca orice capitala, este un oras mare si aglomerat. De aceea, iti oferim spre inchiriere autoturisme atat in centru cat si la Aeroportul Otopeni.

    Vrei sa-ti vezi rudele din zona Moldovei? Ai afaceri in Regiunea de Dezvoltare Nord-Est? Ti-ai planuit o vacanta pe Valea Siretului? Te asteptam cu autoturisme si la Bacau.

    Te-ai bucurat vreodata de un rasarit de soare la mare? Niciodata nu e tarziu. Sau poate vrei sa-l vezi din nou... Nu-ti fa griji: ai mijlocul de transport asigurat de noi. Pentru a inchiria un autoturism la Constanta suna la 0741 641029 sau urmeaza instructiunile de pe site-ul nostru triorentacar.ro.

    La Iasi se afla cea mai veche universitate din Romania. Tot aici te poti plimba pe unde a trecut Ion Creanga alaturi de Mihai Eminescu. Sau poti face ce vrei tu. Noi te ajutam si-ti inchiriem o masinain orasul care a fost intr-o vreme capitala Moldovei.

    Orasul Sibiu este singurul oras din Romania care a fost capitala culturala europeana. Poate vrei sa vezi de ce a fost ales. Poate vrei sa vezi zona Ardealului. Oricum, ai nevoie de o masina. Suntem aici pentru tine.