Cele mai mici preturi

     Trio rent a car iti ofera cele mai mici preturi pentru inchirierea unui autoturism in Bucuresti, Otopeni, Bacau, Constanta, Iasi si Sibiu. De asemenea, Trio inchirieri masini isi rasplateste clientii fideli, venind in sprijinul lor cu cele mai avantajoase programe de fidelitate.

     Numarul mare de autoturisme din flota ne permite sa avem cele mai mici preturi de pe piata de rent a car din Romania, fara a renunta la calitatea serviciilor. Cu optiunea "Inchirieri masini fara garantie" Trio rent a car iti poate oferi cele mai ieftine servicii de inchirieri auto. Daca vrei sa te bucuri alaturi de cei dragi de cele mai mici preturi, inchiriaza chiar acum un autoturism. Operatorii Trio sunt pregatiti in orice moment sa te ajute sa alegi cea mai buna solutie pentru tine.

     Daca primesti o oferta mai buna de la o alta companie de inchirieri autoturisme pentru acelasi tip de masina (marca, model, numar de kilometri), anunta-ne pentru a-ti trimite o noua oferta speciala. Daca vrei sa inchiriezi un autoturism ieftin pe aeroportul international din Otopeni, iti recomandam sa ne contactezi cu cel putin 30 de zile inainte, pentru a putea garanta disponibilitatea masinii.

     Intra acum pe pagina noastra de flota si alege autoturismul potrivit bugetului si nevoilor tale: Flota auto